ΑΡΧΙΚΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ

 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ


ΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 


ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

 

Στο ιατρείο υποστηρίζεται το διατροφικό σύστημα αδυνατίσματος της PREVENT για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας,που αποτελεί αξεπέραστη μη αιματηρή μέθοδο αντιμετώπισης της,με πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα  και μειωμένα ποσοστά υποτροπής της νόσου,σύμφωνα με την εμπειρία όσων κατάφεραν να διορθώσουν την διατροφική τους συμπεριφορά και να απαλλαγούν απο λανθασμένα στερότυπα διατροφής .

Οταν διορθωθεί ο υπερσιτισμός και αρχίσει να μειώνεται το σωματικό βάρος, η ιατρική ψυχολογική προσέγγιση θα βοηθήσει το άτομο να ανακαλύψει τι προσπαθεί να επιτύχει ή να αποφύγει με αυτές τις διατροφικές συμπεριφορές, να ξεπεράσει την χαμηλή αυτοεκτίμηση, να αλλάξει το διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και να αναπτύξει πιο υγιείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να νιώσει καλύτερα και να έχει τον έλεγχο της ζωής του.

Επομένως και μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάκτηση του απωλεσθέντος λίπους,προσφέροντας στον συμμετέχοντα μόνιμη απαλλαγή απο τα περιττά κιλά.


 

 Για να ξεκινήσετε το προγραμμά σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή κλείστε ραντεβού μέσα απο το σύστημα κρατήσεων της  Doctor Anytime 

Πλεονεκτήματα της δίαιτας PREVENT
Υποκατάστατα γευμάτων και συμπληρώματα διατροφης
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις δίαιτες VLC ή VLCD
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019