ΑΡΧΙΚΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ

 TARGED ZONE METHOD 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ


  Η θεραπευτική της παχυσαρκίας με αυτή την μέθοδο γίνεται κυρίως με τον κλασσικό τρόπο διατροφικής αντιμετώπισης των υπέρβαρων ατόμων,χωρίς όμως την χορήγηση φαρμάκων,υποκαταστάτων γεύματος ή συμπληρωμάτων διατροφής,εκτός και αν υπάρχουν διατροφικές ελλείψεις.

   Υποστηρίζει τον Μεσογειακό τρόπο διατροφής,έχει πολλά,συχνά και μικρά γεύματα μέσα στην διάρκεια της ημέρας,στηρίζεται στους υδατάνθρακες σαν κύριο ενεργειακό καύσιμο και είναι πολύ χαμήλη σε λιπαρά.

     Η παρακολούθηση γίνεται με εβδομαδιαίες επισκέψεις και η πρόοδος του προγράμματος στηρίζεται εκτός των άλλων σε ατομικές μετρήσεις του μεταβολισμού και της ανάλυσης της σύνθεσης του σώματος με προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα.

  Δίνεται έμφαση στην εκμάθηση των ασθενών στην λογική των ισοδυνάμων των τροφίμων  καθώς και στην παρακίνηση για άσκηση ώστε οι  συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις γνώσεις εκείνες που θα τους κάνουν να διατηρήσουν το βάρος τους μακροχρόνια.

 

 

Η μέθοδος είναι ιδανική για ασθενείς που είναι στην κατηγορία παχυσαρκίας υπέρβαροι BMI<30 (έχουνα να χάσουν λίγα κιλά),είναι σχολαστικοί και μπορούν να διαθέσουν χρόνο για την προετεοιμασία των γευμάτων τους και για όσους έχουν αντένδειξη να ξεκινήσουν άλλου τύπου δίαιτες.

   Επιπλέον ενδύκνειται  για την διατροφική υποστήρηξη ιδιαίτερων όμάδων όπως διαβητικών,υπερτασικών,ηλικιωμένων,εφήβων αθλητών κ.λ.π.

 


  • Για να ξεκινήσετε το προγραμμά σας επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικά  ή  κλείστε ραντεβού μέσα απο το σύστημα κρατήσεων της  Doctor Anytime 

  

Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2019