ΑΡΧΙΚΗ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΝΟΣΟΛΟΓΙΑ


Η μέθοδος

 Δημιουργημένη από ομάδα ιατρών, ειδικών σε θέματα διατροφής, η Eurodiet είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος  βάρους και της παχυσαρκίας: τη μέθοδο Eurodiet. 

 Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα, η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

 Πώς λειτουργεί η μέθοδος Eurodiet; 

 1.   Ιατρική παρακολούθηση

 Η υποστήριξη από κάποιον επαγγελματία υγείας είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση των διατροφικών συνηθειών και την επιτυχή απώλεια βάρους. 

 Ο  ιατρός θα χρησιμοποιήσειι μια σειρά καινοτόμων διαγνωστικών εργαλείων για να σας δώσει μια λεπτομερή διατροφική και συμπεριφορική αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα θα του επιτρέψουν να διαμορφώσει το διατροφικό επαναπρογραμματισμό σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

 Η φάση από την οποία θα ξεκινήσετε θα εξαρτηθεί από την αξιολόγηση της υγείας σας, το επιθυμητό βάρος που θέλετε να φτάσετε, τη σύνθεση του σώματός σας, τις διατροφικές σας συνήθειες και φυσικά, το κίνητρό σας. 

 Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, ο ιατρός σας, θα είναι διαθέσιμος για:

  • να σας υποστηρίζει,
  • να σας βοηθάει να αποφεύγετε τις διατροφικές παγίδες,
  • να παρακολουθεί την ικανοποιητική εξέλιξη της απώλειας βάρους σας (διατήρηση της μυϊκής μάζας),
  • να αναλύει τους ψυχολογικούς παράγοντες που εμπλέκονται στη διαδικασία της απώλειας του βάρους,

ώστε να μπορέσετε να διατηρήσετε τις νεοαποκτηθείσες καλές διατροφικές συνήθειες (και το χαμηλότερο βάρος!) σε βάθος χρόνου.

2.  Μενού προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Ανάλογα με την αρχική φάση που επιλέγεται, το τυπικό μενού σας θα περιλαμβάνει έναν αριθμό από προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες (επιλογή από ένα πλήθος περισσότερων από 80 προϊόντων), καθώς επίσης και άλλα συνηθισμένα φαγητά, που θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε ξανά

 Η παραγγελία τους είναι πολύ εύκολη, με τη βοήθεια του επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί. Διαλέξτε τα προιόντα που θέλετε, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας σας και θα τα παραλάβετε εντός 48 ωρών στο σπίτι σας. 

 3.  Λαμβάνοντας υπόψη ψυχοσυμπεριφορικές παραμέτρους

  Μερικές φορές, χωρίς να το καταλάβουμε, αλλάζουμε τη διατροφική μας συμπεριφορά και τις συνήθειες μας, για να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα. Το υπερβολικό φαγητό, αντί για μια φυσιολογική απάντηση στην πείνα -όπως και θα έπρεπε να είναι- μπορεί να γίνει ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων, όπως είναι το άγχος ή η πλήξη. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος απώλειας βάρους, ο γιατρός σας θα σας παρέχει υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψιν τέτοιου τύπου κίνητρα και συναισθηματικούς παράγοντες. 

 Με τη μέθοδο Eurodiet,

Ο γιατρός , θα σας βοηθήσει να πετύχετε συγκεκριμένους στόχους σε κάθε φάση, ώστε να αποκτήσετε με ομαλό τρόπο καλές διατροφικές συνήθειες.


Για να ξεκινήσετε το προγραμμά σας επικοινωνήστε μαζί μας  τηλεφωνικά  ή κλείστε ραντεβού μέσα απο το σύστημα κρατήσεων της  Doctor Anytime 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019