ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ


Η μακροχρόνια εμπειρία μας έκανε να πιστεύουμε πως το οικογενειακό περιβάλλον επηρεάζει αποφασιστικά την εξέλιξη της υγείας των ασθενών.

Eπιπλέον,η συνεργασία μεταξύ ασθενούς και ιατρού ευνοείται περισσότερο καθώς τα άτομα συμπεριφέρονται με περισσότερη άνεση στο φυσικό τους χώρο.

Γιαυτό στηρίζουμε τον ασθενή ιατρικά και νοσηλευτικά κατ οίκον.

 Διαχωρισμός επειγόντων περιστατικών

Τα επείγοντα περιστατικά διαχωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες .

  • Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όσα νοσήματα επηρεάζουν σοβαρά την γενική κατάσταση του οργανισμού και χρειάζονται την άμεση παρέμβαση του ιατρού, και δεν μπορούν να περιμένουν επι μακρόν, την έλευση του στο σπίτι .

Σε αυτή  την περίπτωση, αφού παρεσχεθούν οι πρώτες βοήθειες από το οικείο περιβάλον και επικοινωνήσουν με τον θεράποντα ιατρό τους  το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι η διακομιδή του ασθενούς στο εφημερεύον Νοσοκομείο ή κλινική .

  • Η δεύτερη περίπτωση αφορά ασθενείς στους οποίους δεν έχει επηρεασθεί η γενική τους κατάσταση λόγω της ασθενείας τους ,παρ όλο που υποφέρουν απο κάτι εν τούτοις μπορούν να περιμένουντον ιατρό  για επίσκεψη κατ οίκον χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους.

Δείτε περισσότερα


  • Οι ασθενείς αυτοί αν η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέπει  μπορούν να επισκεφθούν το ιατρείο οπότε θα αντιμετωπισθούν κατά προτεραιότητα ή να  επικοινωνήσουν μαζί μας μέσα απο την εφαρμογή  Doctor Anytime  προκειμένου να αντιμετωπισθούν ιατρικά  στο σπίτι τους  .

Η εφαρμογή  Doctor Anytime σας δίνει την δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας όλο το 24ωρο καθώς και να να δείτε τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

 

Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2018