ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
EXAM PREPARATION
COOK BOOK RECIPES
ON LINE SERVICES
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΦΑΓΟΠΥΡΟΣ  ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΑΠΑΧΟ  ΚΙΜΑ
½ κιλό κιμά
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κ.τ.σ κοφτή αλάτι
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
Πιπέρι
2 κ.τ.σ ελαιόλαδο
4 φλιτζάνια του τσαγιού Φαγόπυρο από κατάστημα βιολογικών προϊόντων
Τυρί τριμμένο ,Finn crispis τριμμένο στο μιξερ
Becel ,σάλτσα ντομάτας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Ρίχνετε σε ένα τηγάνι ,τον κιμά ,το κρεμμύδι ,το αλάτι ,το πιπέρι ,το νερό και το λάδι .Αφήνετε να σιγοβράσει ,μέχρι να σωθεί το νερό και να μείνει μόνο με το λάδι.
2 Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε μπόλικο νερό με αλάτι ,μόλις βράσει ρίχνετε μέσα 2 φλιτζάνια του τσαγιού φαγόπυρο ,αφού προηγουμένως τον έχετε μουλιάσει για ½ ώρα. Μόλις βράσει τον σουρώνετε και ξεχωρίζετε 4 φλιτζάνια του τσαγιού βρασμένο φαγόπυρο
2 Αλείφετε με becel μια φόρμα και βάζετε μέσα το μισό φαγόπυρο.
3 Το σκεπάζετε με τον κιμά .Στρώνετε από πάνω το υπόλοιπο φαγόπυρο και το πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και το τριμμένο Finn crisp .
4Σκορπάτε στην επιφάνεια του φαγητού κομματάκια βecel .
5Το ψήνετε στους 177 βαθμούς για 15 λεπτά
Styling
To σερβίρετε σε πιατέλα με σάλτσα ντομάτας
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2014